Dalaman Havalimanı Transfer

Dalaman Havalimanı Transfer


Dalaman Havalimanı Transfer!
Muğla’nın en çok ziyaret edilen ilçelerinden birisi Dalaman’dır. Dalaman havalimanı transfer çözümü için de en çok ziyaret edilen site, Cizgi Transfer’dir. Transfer hizmetlerine yeni bir bakış açısı kazandıran Cizgi Transfer, Türkiye’nin en iyi ve tek transfer çözümü sunan markası olmayı hedefliyor. Sunduklarını düşünecek olduğumuz zaman da, bu hedefine kısa sürede erişeceğini ifade edebiliriz. Ulaşım ve taşımacılık sektörü içerisinde 8 senelik tecrübeye sahip ekip tarafından kurulan girişim, transfer hizmetini hayatının bir parçası haline getirmiş kişiler için güvenli bir adres!

Bugün Dalaman, yarın başka bir yer!
Dalaman havalimanı transfer hizmeti için Cizgi Transfer üzerinden detaylı bir arama yapabilirsiniz. Dalaman’da hizmet veren tüm shuttle firmalarının tekliflerini listeleyebileceğiniz sistem sayesinde, kendiniz için en uygun aracı seçebilirsiniz. Dalaman seyahatinizden sonra başka bir adrese de gitmeyi planlıyor olabilirsiniz. Farklı il ve havalimanı için de Cizgi Transfer üzerinden rezervasyon ve sipariş işlemlerini yapabilirsiniz. Türkiye’deki her nokta için sağladığı transfer hizmetiyle zamandan ve de paradan tasarruf sağlayan Cizgi Transfer her zaman yanınızda!

Cizgi Transfer ile kafan her zaman rahat olsun!
Shuttel hizmet kalitesini arttıran Cizgi Transfer, seyahat planlarınızdaki değişimler veya iptallerle ilgili esnek çözümler sunuyor. Ufak denilebilecek değişimler için sistem üzerinden güncellemeleri belli bir zamana kadar yapma imkanı veriyor. Seyahatle ilgili büyük denilebilecek değişiklikler de ise, müşteri hizmetlerini arayarak, gerekli değişikliğin yapılmasını sağlayabilirsiniz. İptal ve rötar gibi durumlarda da BiTrasfer müşteri birimi her zaman yanınızda!

Dalaman’dan otelinize hızlı ulaşım
Dalaman havalimanından otelinize hızlı bir şekilde ulaşmak için transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da Dalaman havalimanından Muğla Üniversitesinde gerçekleştireceğiniz bir konferansa yetişmeyi planlıyor olabilirsiniz. Hepsi için net çözüm Cizgi Transfer…

Kısa süreli seyahatlerin bir parçası transfer hizmetleri, zamandan tasarruf sağlamak isteyenler için ideal bir hizmet olarak büyümeye devam ediyor. Taleplerin giderek yoğunlaştığı bu sektöre, farklı bir kalite standardı kazandıran Cizgi Transfer, daha kolay ve güvenli şekilde rezervasyon sürecini, birden fazla shuttle firması alternatifini bir arada değerlendirme imkanını sunuyor. TÜRSAB üyesi olmayan firmalara ağında yer vermeyen Cizgi Transfer, müşteri memnuniyetini düşünen transfer şirketleriyle Türkiye’nin her yerinde ulaşımı güvenli kılıyor. 

Cizgi Transfer Beyaz Logo


Takipte Kalın

Bizi sosyal medyadan takip ederek tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz



Mobil Uygulama

İşlemlerinizi daha hızlı yapmak için mobil uygulamaları indirebilirsiniz





Havalimanı Transferi


© 2018-2019 Cizgi Transfer, MIZRAKLI OTO KIR. BILISIM PEYZAJ LTD STI'nin tescilli markasıdır.
Mızraklı Group Logo