Atatürk Havalimanı Transferi

Atatürk Havalimanı Transferi


Atatürk Havalimanı Transferi
Atatürk Havaalanı’ndan İstediğiniz Noktaya Cizgi Transfer!
İstanbul’da shuttle hizmeti almak isteyenler için ideal bir organizasyon noktası Cizgi Transfer, 500’ü aşkın araç filosu ve deneyimli sürücüleriyle hizmet sunuyor. Detaylı zamanlama sistemiyle beraber Atatürk havaalanından istediğiniz güzergaha hızlı ve güvenilir ulaşmak için Cizgi Transfer…

Cizgi Transfer nedir, ne değildir?
Mega kent İstanbul’a iş toplantısı, konferans veya fuar için gelir gelmez sizleri hedefinize ulaştıracak birilerinin olduğunu bilmelisiniz. Bu anlamda Cizgi Transfer, shuttle hizmeti sunan firmalarla bu hizmete ihtiyaç duyanları birleştiren önemli bir adres olarak faaliyetini sürdürüyor. Cizgi Transfer web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden Atatürk havaalanı transfer için İstanbul bölgesini ve havaalanından gidilecek noktayı, günü ve saati seçerek, transfer hizmetini yapacak araçları ve fiyatlarını görebilirsiniz.

Lüks, rahat ve güvenilir!
Cizgi Transfer ile ortaklık kuran her transfer firması, kurumsal ve güvenilir bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla yasal olarak eksikleri bulunan araç filosu veya firmalar Cizgi Transfer müşterilerine hizmet veremez. Güvenlikle ilgili tüm detaylara dikkat edildiği gibi müşteri memnuniyetini sağlamak için konforu da ön planda tutuyoruz.

Deneyimli sürülerle gerçekleşecek Atatürk havaalanı transfer işlemlerinizle ilgili her türlü sorun, problem, uçakta gerçekleşecek rötar veya iptal gibi işlemlerde tek muhatap Cizgi Transfer şirketidir. Böylece başka hiçbir kişiyle iletişim kurmadan müşteriler için memnun edici hizmeti benimsemiş Cizgi Transfer müşteri temsilcileriyle her türlü arzunuzu görüşebilirsiniz.

Atatürk havaalanı transfer hizmetinde nelere dikkat etmelisiniz?
Ne kadar planlarsanız planlayın, sürprizler her zaman planı bozar. Bu gibi durumlarda rezervasyon ve ödeme işlemlerini yaptığınız Atatürk havaalanı transfer siparişinize ne olacağını merak edebilirsiniz. İhtimallerden birisi, uçağın rötar yapması nedeniyle belirttiğiniz transfer saatinde havaalanında olamamanız şeklinde olabilir. Cizgi Transfer, verdiğiniz uçak bilgileriniz doğrultusunda kontrollerini yaparak, rötarı görür ve transferle ilgili güncelleme yapmanıza imkan tanır.

Bunun dışında uçuşun iptal olması veya İstanbul’daki programa gerek duyulmadığı için uçuştan vazgeçmeniz gibi hususlarda Cizgi Transfer müşteri hizmetlerine ulaşarak iptal işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca hiçbir bahane göstermeksizin Atatürk havaalanı transfer hizmeti sipariş ayrıntıları üzerinden belli bir zamana kadar aktif olacak “ücretsiz iptal” seçeneğiyle transferi durdurabilirsiniz.

Yine bir başka ihtimal olarak, programınızdaki değişikliklerden dolayı İstanbul’a uçuşu erteleyebilirsiniz. Bu gibi durumda da sipariş ayrıntılarında yer alan “transferi değiştir” sekmesini kullanarak, yeni bir transfer programı oluşturabilirsiniz.

Cizgi Transfer de her şey sizin!
Esnek ve hızlı çözümler sunarak transfer hizmetlerine yeni bir dinamizm getiren şirketimizle her şey daha rahat! 

Cizgi Transfer Beyaz Logo


Takipte Kalın

Bizi sosyal medyadan takip ederek tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz



Mobil Uygulama

İşlemlerinizi daha hızlı yapmak için mobil uygulamaları indirebilirsiniz





Havalimanı Transferi


© 2018-2019 Cizgi Transfer, MIZRAKLI OTO KIR. BILISIM PEYZAJ LTD STI'nin tescilli markasıdır.
Mızraklı Group Logo